خرید پارافین در تهران
پارافین
پارافین یک ترکیب بی رنگ، بی بو و بی مزه و یک ترکیب هیدروکربنی است که از مشتقات نفت به حساب می آید. برخلاف تصور رایج که استفاده از پارافین فقط در صنعت شمع سازی محدود می شود، این ترکیب مفید در صنایع مختلف کاربردهای فراوانی دارد. به طور کلی پارافین به دو دسته پارافین جامد و پارافین مایع تقسیم می شود. در طبقه بندی دیگر پارافین ها از نظر کاربرد به سه دسته خوراکی، صنعتی و بهداشتی تقسیم می شوند. پارافین خوراکی عمدتاً در دامپروری برای حل مشکلات هضم حیوانات و در برخی موارد در برخی مواد غذایی مربوط به انسان استفاده می شود.
این ماده یک آلکان است که از مشتقات نفتی محسوب می شود و به دو صورت مایع و جامد وجود دارد.
این ماده به صورت مایع سنگین یا سبک موجود است و می توان از آن در صنایع آرایشی و بهداشتی برای ساخت لوازم آرایشی پوست و سایر مصارف دارویی استفاده کرد. اگر شما هم به دنبال پاسخ به این سوال هستید که پارافین را از کجا بخریم؟ با قیمت پلاس تماس بگیرید تا در کمترین زمان ممکن و با بهترین کیفیت این محصول را به دست شما برسانیم.
پارافینهای جامد و مایع در صنایع مختلف از جمله نساجی، لاستیک، عایقسازی، چسبسازی، لوازم آرایشی و بهداشتی و بستهبندی، شمعسازی و روانکنندهها نقش انکارناپذیر و مهمی دارند.
گفتنی است استفاده از پارافین در هر یک از صنایع ذکر شده متفاوت است به عنوان مثال در لاستیک سازی از پارافین برای جلوگیری از ترک خوردن لاستیک و در عایق کاری از این محصول برای عایق کاری در برابر رطوبت و گرد و غبار استفاده می شود.
ویژگی های زیر باعث افزایش محبوبیت این پارافین در صنایع مختلف شده است:
غیر سمی
با سایر مواد تداخلی ندارد
ضد آب
خرید پارافین در تهران
پارافین از چه عناصری تشکیل شده است؟
این ماده در شیمی با فرمول شیمیایی CnH2n+2 شناخته می شود و نوعی آلکان محسوب می شود. نوع جامد این ترکیب n برابر 20 تا 40 دارد در نتیجه عناصر تشکیل دهنده این ترکیب هیدروکربن ها هستند. کربن و هیدروژن دو عنصر تشکیل دهنده محصول فوق هستند.
انواع پارافین
پارافین یک ترکیب هیدروکربنی است که از مشتقات نفتی به دست می آید. این ترکیب نفتی به دو صورت مایع و جامد وجود دارد. روغن پارافین با پارافین مایع متفاوت است. روغن پارافین یک مایع بی رنگ زرد یا شفاف است که اغلب به عنوان روغن معدنی شناخته می شود، بی رنگ و بی بو است که از تقطیر نفت خام به دست می آید. این ماده به دو نوع سبک و سنگین تقسیم می شود و ویسکوزیته روغن معدنی سبک کمتر است.
این ماده گرمای زیادی را حفظ می کند. در واقع به بیان ساده، پارافین به عنوان یک ماده نفتی توصیف می شود و به دو صورت مایع یا جامد در بازار موجود است.
کاربرد پارافین
از این نوع مواد شیمیایی در موارد زیر استفاده می شود:
استفاده دارویی
صنایع غذایی
صنایع لاستیک و پلاستیک
صنعت آرایشی و بهداشتی
پارافین به طور کلی دارای دو نوع جامد و مایع است که خود این اقلام دارای زیر شاخه ها و انواع مختلفی هستند. به عنوان مثال پارافین ژله ترکیب خاصی از پارافین است که بین پارافین مایع و جامد قرار می گیرد.
خرید پارافین در تهران
پارافین جامد
این ماده در انواع توپر با درصدهای مختلف موجود است که می توانید از قیمت پلاس خریداری کنید
پارافین جامد یا موم پارافین به پارافینی گفته می شود که به صورت جامد تولید و مصرف می شود. پارافین جامد یک بافت جامد نرم بی رنگ (پارافین ژله ای)، سفید (یک تا پنج درصد پارافین)، شیری (سه تا پنج درصد پارافین)، زرد (پنج تا هشت درصد پارافین) و قهوه ای (هشت درصد پارافین) است و تا هجده درصد که از مشتقات نفتی استخراج می شود و شامل ترکیبی از مولکول های هیدروکربن اشباع است.
اگرچه پارافین جامد نقطه ذوب پایینی دارد، اما در دمای معمولی محیط، مواد پارافین در حالت جامد هستند و این ماده در دمای حدود پنجاه و هشت درجه سانتیگراد شروع به ذوب کرده و به حالت مایع تبدیل می کند.
پارافین های جامد مرغوب (پارافین کریستالی و پارافین جامد یک تا سه درصد) از نظر ظاهری بی مزه و بی بو هستند اما با افزایش مقدار روغن در آنها کمی معطر می شوند. رنگ پارافین جامد نیز به میزان روغن داخل آن، میزان شفافیت و فرآیند حذف رنگ بستگی دارد.
پارافین جامدی است که از نفت، زغال سنگ یا نفت شیل به دست میآید و متمایز از نفت سفید و سایر فرآوردههای نفتی است که گاهی پارافین نیز نامیده میشود. شمع های تولید شده توسط پارافین جامد مرغوب با درصد روغن کم، بی بو و سفید رنگ هستند.
پارافین جامد برای اولین بار توسط کارل رایشنباخ در آلمان در سال 1830 تولید شد و پیشرفت بزرگی در فناوری ساخت شمع بود، زیرا تمیزتر و قابل اعتمادتر از شمع های تولید شده توسط پیه حیوانی بود و همچنین فرآیند تولید آن ارزان تر بود.
تاریخچه پارافین جامد
پارافین جامد اولین بار در سال 1830 توسط شیمیدان آلمانی کارل فون رایشنباخ زمانی که او در تلاش بود وسیله ای برای جداسازی و خالص سازی موثر مواد مومی شکلی که به طور طبیعی در نفت وجود دارد ایجاد کند، ساخته شد. پارافین جامد یک پیشرفت بزرگ در صنعت شمع ایجاد کرد زیرا به طور تمیز و قابل اطمینانی می سوزد و ساخت آن ارزان تر از سایر انواع شمع ها (شمع های پارافین سویا، شمع های موم زنبور عسل) است.
پارافین جامد در ابتدا از نقطه ذوب پایینی رنج می برد. با این حال، این نقص بعداً با افزودن اسید استئاریک سخت تر برطرف شد. تولید پارافین جامد در اوایل قرن بیستم به دلیل رشد صنایع بسته بندی گوشت و روغن، که پارافین و اسید استئاریک را به عنوان محصولات جانبی تولید می کرد، از رونق برخوردار شد.
خرید پارافین در تهران
خواص پارافین جامد
پارافین جامد بیشتر به صورت جامد مومی سفید، بی بو و بی مزه با نقطه ذوب معمولی بین 46 تا 68 درجه سانتیگراد (115 تا 154 درجه فارنهایت) و چگالی حدود 900 کیلوگرم بر متر مکعب یافت می شود. پارافین جامد در آب محلول نمیشود، اما در اتر، بنزن و استرهای خاصی محلول است. پارافین تحت تأثیر اکثر مواد شیمیایی رایج قرار نمی گیرد، اما به راحتی می سوزد. گرمای احتراق پارافین 42 MJ/kg است. هیدروکربن C31H64 یکی از رایج ترین پارافین های جامد است.
پارافین جامد همچنین یک عایق الکتریکی عالی با مقاومت الکتریکی 1013 تا 1017 اهم است که تقریباً از همه مواد دیگر به جز برخی پلاستیک ها (تفلون) بهتر است. پارافین جامد یک تعدیل کننده موثر نوترون است و در آزمایشات جیمز چادویک در سال 1932 برای شناسایی نوترون ها استفاده شد.
پارافین جامد یک ماده ذخیره حرارت عالی با ظرفیت گرمایی ویژه 2.14 تا 2.9 ژول بر گرم کلوین و گرمای همجوشی 200 تا 220 ژول در هر گرم است. پارافین جامد همراه با رادیاتورهای بسته بندی شده برای خنک کردن وسایل الکترونیکی ماه نورد در طی ماموریت های ماهری سرنشین دار در اوایل دهه 1970 مورد استفاده قرار گرفت.
پارافین جامد به طور قابل توجهی منبسط می شود و ذوب می شود که به آن امکان می دهد در ترموستات های عنصر مومی برای مصارف صنعتی، خانگی و به ویژه خودرو استفاده شود.
مراحل تولید پارافین جامد
ماده اولیه برای تولید پارافین جامد موم پوسته ای است که مخلوطی از روغن و موم است، موم پوسته محصول جانبی پالایش روغن روان کننده است. اولین مرحله در ساخت پارافین جامد، حذف روغن (چربی زدایی یا موم زدایی) از موم شل است. روغن با کریستالیزاسیون جدا می شود. معمولاً موم سست حرارت داده می شود، با یک یا چند حلال مانند کتون مخلوط می شود و سپس سرد می شود. با سرد شدن، موم از محلول متبلور می شود و فقط روغن باقی می ماند. این مخلوط به دو جریان جامد (موم به اضافه مقداری حلال) و مایع (روغن و حلال) فیلتر می شود.
پس از بازیابی حلال توسط تقطیر، محصولات حاصل را “موم محصول” (یا “موم فشاری”) و “روغن پا” می نامند. هر چه درصد روغن موجود در موم کمتر باشد، آن را تصفیه شده تر می دانند (نیمه تصفیه شده در مقابل کاملاً تصفیه شده). موم حاصل ممکن است برای از بین بردن رنگ و بو بیشتر پردازش شود. در نهایت، موم ممکن است برای به دست آوردن خواص مطلوب خاص مانند نقطه ذوب و نفوذ مخلوط شود. موم پارافین به دو صورت مایع و جامد به فروش می رسد.
خرید پارافین در تهران
نکات مهم هنگام خرید پارافین جامد در تهران
چیزهای زیادی در خرید پارافین جامد مهم است. ابتدا باید نوع مصرف پارافین را مشخص کرد، زیرا کیفیت پارافین بر اساس کاربرد آن در صنایع مختلف مشخص میشود، مثلاً در صنعت شمعسازی، پارافین مورد نیاز باید دارای درصد روغن کمتری باشد. برای اینکه کیفیت بهتری داشته باشد اما در صنایع مرتبط با روغن کاری کاملا برعکس است و پارافین با درصد روغن بالاتر بهتر است.
البته به طور کلی می توان گفت که پارافین های سفید کیفیت بالاتری نسبت به پارافین های شیری و زرد دارند. همچنین می توان کیفیت پارافین های مختلف را با شکستن دانه های کریستال در وسط آن ها به گونه ای بررسی کرد که هر چه میزان این کریستال ها بیشتر باشد و قند بیشتری داشته باشند و سفیدتر باشند، کیفیت آن ها نیز بالاتر می رود.
خواص فیزیکی پارافین جامد
پارافین های جامد معمولاً دارای سه تا پنج درصد روغن هستند که اغلب رنگ سفید شیری دارند و با دست زدن به آن حالت ژله ای دارند. به طور معمول نقطه ذوب پارافین های جامد بین 58 تا 60 درجه سانتیگراد و نقطه انجماد آنها بین 50 تا 55 درجه سانتیگراد است و به همین دلیل است که پارافین ها اغلب به صورت جامد دیده می شوند.
پارافین های جامد که کیفیت بالاتر و درصد روغن کمتری دارند و همچنین سفید رنگ و بی مزه هستند به موم پارافین معروف هستند. به طور کلی پارافین های جامد به سه گروه پارافین های خوراکی، پارافین های بهداشتی و پارافین های صنعتی طبقه بندی می شوند.
خرید پارافین در تهران
انواع پارافین جامد کاربرد، خواص و مقایسه انواع پارافین
در این قسمت به معرفی و مقایسه انواع پارافین جامد می پردازیم و به ویژگی های هر یک از آنها اشاره می کنیم. دانستن این موارد هنگام خرید پارافین در تهران نقش مهمی دارد، به خصوص برای مبتدیان شمع سازی. از نظر اسیدیته، پارافین های جامد به دو دسته پارافین جامد اسیدی و پارافین کریستالی بدون اسید تقسیم می شوند.
همچنین پارافین جامد را می توان از نظر درصد چربی به انواع مختلف پارافین جامد تقسیم کرد: پارافین جامد 0.5 درصد، پارافین جامد 0.5 تا 1 درصد، پارافین جامد 1 درصد، پارافین جامد 1-3 درصد، 5-3 درصد. پارافین جامد، پارافین جامد 5-8٪. درصد و پارافین جامد 8-18 درصد است.
هر چه درصد چربی پارافین های جامد کمتر باشد، این پارافین ها شفاف تر و سفیدتر هستند، کیفیت بهتری دارند و کار با آنها راحت تر است. با افزایش تدریجی درصد چربی پارافین های جامد، رنگ آنها از سفید به شیری و سپس زرد و قهوه ای تغییر می کند و پارافین دارای بو می شود.
پارافین جامد را از نظر ظاهری نیز می توان طبقه بندی کرد و این دسته ها شامل پارافین قالبی، پارافین دانه ای، پارافین پودری و پارافین ژله ای می باشد. پارافین های گرانول پارافین هایی هستند که ظاهری شبیه عدس دارند و به صورت دایره های کوچک بریده می شوند. پارافین گرانول انواع مختلفی دارد، به عنوان مثال پارافین کریستالی می تواند دانه ای نیز باشد.
ژله پارافینی حالتی ژله مانند دارد و به راحتی توسط انگشتان به قطعات کوچکتر خرد می شود. در خرید ژله پارافینی و کار با آن باید توجه داشت که ژله پارافینی درصد چربی بالایی دارد و به همین دلیل به حرارت مستقیم بسیار حساس است و اگر حرارت مستقیم زیادی به ژله پارافینی منتقل شود این پارافین کدر شده و سپس می سوزد.
بنابراین بهترین روش و گزینه پیشنهادی برای ذوب ژله پارافینی و سایر انواع پارافین، استفاده از روش بانماری به صورت انتقال حرارت غیرمستقیم در دیگ دوبل یا دو دیگ داخل یکدیگر است. ژله پارافین را ابتدا به روش بین ماری به صورت حرارت غیر مستقیم ذوب می کنند تا حالت عسلی به خود بگیرد و سپس روی حرارت مستقیم قرار می گیرد تا کاملا مایع شود.
پارافین پودری به صورت محدود در بازار یافت می شود و چندان رایج نیست، بنابراین خرید پارافین پودری مانند سایر انواع پارافین به راحتی در تمامی شمع فروشی ها امکان پذیر نیست. روش استفاده از پارافین پودری به این صورت است که آن را در ظرف شمع کریستالی یا شیشه ای ریخته و فتیله شمع را داخل پارافین پودر شده قرار داده و فتیله شمع را روشن می کنیم و نیازی به ذوب پارافین و انجام کار خاصی نیست.
یکی دیگر از انواع پارافین های معمولی ورق های پارافین واکس می باشد که به صورت ورقه ای بوده و در فروشگاه های لوازم شمع سازی به طور گسترده ای موجود می باشد. این پارافین انعطاف پذیری نسبتا بالایی دارد، به خصوص اگر از طریق سشوار یا بخاری کوچک گرم شود. آن را گرم کنید، به دلیل انعطاف پذیری بالایی که دارد، می توانید ورق پارافین را رول کرده و به اشکال مختلف درآورید و با آن شمع درست کنید. ورق های موم پارافین در رنگ های طبیعی مختلف زرد، سبز، قرمز و … در بازار موجود است.
یکی دیگر از پارافین های موجود در بازار پارافین سویا است که یک پارافین گیاهی است که از گیاه سویا به دست می آید که کیفیت بالایی دارد و اغلب از پارافین سویا برای ساخت شمع در ظروف شیشه ای استفاده می شود. آخرین پارافین جامد پارافین گل است که تقریباً شبیه به پارافین کریستالی است و انعطاف و کشش خوبی دارد و به صورت دانه ای و قالبی در بازار لوازم شمع سازی موجود است و اغلب در تهیه و تولید از آن استفاده می شود. از شمع های زینتی دار استفاده می شود.
خرید پارافین در تهران
خرید پارافین جامد در تهران و کاربردهای آن
پارافین جامد در سالن های زیبایی به عنوان نرم کننده پوست و درمان های آب گرم روی دست ها و پاها و کوتیکول ها استفاده می شود. همچنین از دیگر مصارف پارافین جامد می توان به استفاده از آن برای تسکین درد عضلات و مفاصل، استفاده به عنوان روان کننده، عایق الکتریکی، تولید مداد رنگی، تولید شمع اشاره کرد. در علم پزشکی می توان از پارافین به عنوان دارو و نوعی درمان استفاده کرد که می تواند به افزایش جریان خون، کاهش سفتی مفاصل و شل شدن عضلات کمک کند و همچنین می تواند گرفتگی و التهاب عضلانی را به حداقل برساند.
در کاربردهای صنعتی، اصلاح خواص کریستالی پارافین جامد، معمولاً با افزودن شاخه ها به زنجیره ستون فقرات کربن مفید است. اصلاح معمولاً با افزودنی هایی مانند کوپلیمرهای EVA، موم میکروکریستالی یا اشکال پلی اتیلن انجام می شود. خواص شاخه ای منجر به یک پارافین اصلاح شده با ویسکوزیته بالاتر، ساختار کریستالی کوچکتر و خواص عملکردی بهبود یافته می شود.
پارافین جامد خالص به ندرت برای تراشیدن مدلهای اصلی برای ریختهگریهای فلزی و سایر مواد از دست رفته در فرآیند موم استفاده میشود، زیرا در دمای اتاق نسبتاً شکننده است و خطر خرد شدن و شکستن در حین جابجایی را به همراه دارد. واکسهای نرم و انعطافپذیر ممکن است برای چنین کاربردهایی ترجیح داده شوند، اما «مومهای ریختهگری سرمایهگذاری»، که اغلب بر پایه پارافین هستند، صراحتاً برای این منظور فرموله میشوند.
در آزمایشگاه بافت شناسی یا آسیب شناسی، از موم پارافین برای اشباع بافت قبل از برش نمونه های بافت نازک استفاده می شود. آب از طریق مقاومت الکلی صعودی (75% تا 100%) از بافت خارج می شود و بافت در یک حلال آلی مانند زایلن پاک می شود. سپس بافت را به مدت چند ساعت در موم پارافین قرار داده و سپس در قالب همراه با موم قرار داده تا خنک و جامد شود. سپس برش ها بر روی میکروتوم انجام می شود.
از طریق استنشاق، تماس با پوست و تماس با چشم، افراد می توانند در محیط کار در معرض پارافین قرار گیرند. موسسه ملی ایمنی و بهداشت شغلی (NIOSH) حد قرار گرفتن در معرض (REL) را برای قرار گرفتن در معرض بخار موم پارافین 2 میلی گرم بر متر مکعب در طول یک روز کاری 8 ساعته تعیین کرده است.
در کشاورزی از پارافین برای تهیه کود استفاده می شود. همچنین لازم به ذکر است که در گذشته و قبل از اختراع برق از پارافین به عنوان منبع اصلی نور در لامپ ها و فانوس ها استفاده می شد. علاوه بر این، از پارافین می توان به عنوان پوشش ضد آب برای چوب، چسب و کاغذ مومی استفاده کرد، در حالی که گاهی از این ماده در فرآیند تصفیه آب نیز استفاده می شود. در ادامه به کاربردهای مختلف پارافین جامد در مصارف مختلف و کاربرد آن در صنایع مختلف اشاره شده است:
1- خرید پارافین برای ساخت شمع
2- خرید پارافین برای موم تراشی
3- خرید پارافین برای روغن کاری زنجیر دوچرخه
4- خرید پارافین برای روکش کاغذ واکس یا پنبه موم دار
5- خرید پارافین مواد غذایی جهت استفاده در صنایع غذایی
6- خرید پارافین به عنوان پوششی براق که در ساختن نبات استفاده می شود (اگرچه خوراکی است اما بدون تجزیه از بدن عبور می کند و غیر قابل هضم است)
7- خرید پارافین به عنوان پوشش برای پنیرهای سفت مانند پنیر ادام
8- خرید پارافین برای آب بندی شیشه، قوطی و بطری
9- خرید پارافین به عنوان افزودنی آدامس
10- خرید پارافین جهت استفاده در صنایع ریخته گری
11- خرید پارافین به عنوان ضد انعقاد، دفع کننده رطوبت و گرد و غبار برای کودها
12- خرید پارافین به عنوان وسیله ای برای تهیه نمونه برای بافت شناسی
13- خرید پارافین به عنوان روان کننده گلوله – همراه با مواد دیگر مانند روغن زیتون و موم
14- خرید پارافین به عنوان یک عامل موسیلاژینی که معمولاً برای تثبیت/حساسیت زدایی مواد منفجره قوی مانند RDX استفاده می شود.
15- خرید پارافین برای ساخت شمع
16- خرید پارافین به عنوان پیشران جامد برای موتورهای موشک ترکیبی
17- خرید پارافین به عنوان جزء واکس تخته موج سواری، واکس اسکی و واکس اسکیت.
18- جوهر (خرید پارافین به عنوان پایه جوهر جامد، بلوک های رنگی مختلف، موم برای چاپگرهای حرارتی استفاده می شود، موم ذوب شده و سپس روی کاغذ پاشیده می شود و تصاویری با سطح براق ایجاد می کند)
19- خرید پارافین افزودنی مواد غذایی
20- لعاب دهنده
21- تحقیقات پزشکی قانونی (خرید پارافین برای انجام آزمایش نیترات که از موم پارافین برای شناسایی نیترات ها و نیتریت های موجود در دست مظنون تیراندازی استفاده می شود)
22- خرید پارافین و استفاده از آن به عنوان ماده ضد عفونی کننده (برای جلوگیری از ترک خوردن لاستیک از ترکیبات پارافین و مایکرووکس در ترکیبات لاستیک استفاده می شود. افزودنی های موم به سطح محصول منتقل شده و لایه ای محافظ ایجاد می کند. این لایه می تواند به عنوان یک عامل آزاد کننده و کمک می کند تا محصول از قالب خارج شود.
23- ترموستات و محرک مکانیکی (خرید پارافین به عنوان انبساط برای فعال سازی اینگونه وسایل)
24- خرید پارافین به عنوان ماده گلدان برای محصور کردن قطعات الکترونیکی مانند پیکاپ گیتار، ترانسفورماتور و سلف برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و کاهش نویز صوتی و اثرات میکروفونیک ناشی از الکترومغناطیسی.
25- خرید پارافین جهت استفاده در فرآیندهای تولید نساجی (مانند نخ آیزنگارن)
26- خرید پارافین به عنوان غلیظ کننده در بسیاری از توپ های رنگی
27- خرید پارافین به عنوان مرطوب کننده لوازم آرایشی مانند وازلین
28- خرید پارافین به عنوان روکش برای جلوگیری از اکسید شدن سطح فولاد و آهن جلا داده شده
29- خرید پارافین به عنوان ماده تغییر فاز برای ذخیره انرژی حرارتی در زمانی که فضاپیما قادر به تابش گرمای بیش از حد نیست.
30- خرید پارافین تولید زره و کتاب چرمی
31- خرید پارافین به عنوان سپر در برابر تشعشعات نوترونی
32- خرید پارافین به منظور پارافین تراپی برای درمان های شغلی و فیزیکی و همچنین درمان های زیبایی.
33- خرید پارافین برای اتمام عملیات روی چوب
34- خرید پارافین به عنوان سوخت برای تنفس در آتش
35- خرید پارافین برای استفاده در لامپ های گدازه
خرید پارافین در تهران
آیا شمع ساخته شده با کمک این ماده هیچ خطری برای سلامتی دارد؟
ادعا می شود که این موم هنگام سوزاندن بخارات سمی آزاد می کند. در سال 2009، مطالعه ای توسط دانشگاه ایالتی کارولینای جنوبی نشان داد که سوزاندن شمع های موم پارافین، بخارات مضری (تولوئن و بنزن) تولید می کند که با آسم و سرطان ریه مرتبط است. همچنین گزارش شده است که چندین بار روشن کردن شمع های این ماده در فضایی بدون تهویه می تواند منجر به مشکلاتی شود: تحریک پوست و سیستم تنفسی نمونه ای از علائم گزارش شده است. این مطالعه منجر به بحث و جدل گسترده در مورد اثرات این موم در مقابل موم سویا یا بیزوکس شد و منجر به افزایش تقاضا برای شمع های موم سویا شد.
لازم به ذکر است که همین مطالعه همچنین بیان می کند که سال ها قرار گرفتن در معرض این ماده برای ایجاد مشکلات سلامتی لازم است. بسیاری، مانند انجمن شمع اروپا و انجمن ملی شمع، در دفاع از موم های پارافین صحبت کرده اند. این سازمان به یک مطالعه با بودجه صنعت در سال 2007 اشاره می کند که نشان می دهد هیچ یک از موم های شمع آزمایش شده، از جمله موم پارافین، موم سویا و موم زنبور عسل، بنزن تولید نمی کنند.
پارافین مایع
پارافین مایع، همچنین به عنوان پارافین مایع یا روغن معدنی روسی شناخته می شود، یک روغن معدنی بسیار تصفیه شده است که در لوازم آرایشی و پزشکی استفاده می شود. پارافین مایع بهداشتی یا دارویی نباید با پارافین مایع صنعتی (یا نفت سفید) که به عنوان سوخت استفاده می شود، اشتباه گرفته شود. پارافین مایع مایعی شفاف، بی رنگ، تقریباً بی بو و روغنی است که از هیدروکربن های اشباع مشتق شده از نفت تشکیل شده است.
اصطلاح paraffinum perliquidum گاهی اوقات برای نشان دادن پارافین مایع سبک استفاده می شود، در حالی که اصطلاح paraffinum subliquidum گاهی اوقات برای نشان دادن روغن معدنی غلیظ تر استفاده می شود. گفته می شود که روغن از 400 سال قبل از میلاد به عنوان دارو استفاده می شده است که در متون نویسندگان کلاسیک مانند هرودوت، پلوتارک، دیوسکوریدس، پلینی و دیگران به آن اشاره شده است.
پارافین مایع توسط اعراب اولیه بسیار مورد استفاده قرار گرفت و در طب اولیه هند بسیار مهم بود. اولین استفاده داخلی آن به رابرت چزبرو نسبت داده می شود که در سال 1872 آن را برای تولید “محصول جدید و مفید نفت” به ثبت رساند. پارافین مایع پس از آن محبوبیت بیشتری پیدا کرد که سر دبلیو آربوتن لین، رئیس وقت جراحی در بیمارستان گای، پارافین مایع را به عنوان درمانی برای استاز روده و یبوست مزمن در سال 1913 توصیه کرد.
پارافین مایع در گریدهای مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود که شامل پارافین مایع صنعتی، پارافین مایع بهداشتی، پارافین مایع خوراکی، پارافین مایع دارویی و پارافین مایع آزمایشگاهی می باشد. تفاوت گریدهای پارافین مایع در روش جداسازی آروماتیک ها در رنگ و بوی آنهاست.
خرید پارافین در تهران
پارافین مایع
این ماده به صورت مایع می تواند نقش دارویی در بازار داشته باشد.
برخی از کاربردهای دارویی این ترکیب عبارتند از:
ملین برای یبوست
ساخت پنی سیلین
کمک به درمان اگزما و بثورات پوستی
برنامه های کاربردی دیگر
تولید چسب
تولید سموم دفع آفات
نساجی
کاغذ سازی
محصولات آرایشی و بهداشتی
و…
خرید پارافین مایع و موارد مصرف آن
پارافین مایع خوراکی عمدتاً به عنوان یک ملین ضد یبوست در طب اطفال و درمان کولیک حیوانات استفاده می شود و یک درمان محبوب برای یبوست و انسداد است. به دلیل سهولت در تیتراسیون، ترکیب دارویی پارافین مایع خوراکی-دارویی مناسب است. این ماده در درجه اول به عنوان یک نرم کننده مدفوع عمل می کند، بنابراین نباید با یبوست، اسهال، نفخ، اختلال در الکترولیت ها، یا تحمل طولانی مدت به دلیل عوارض جانبی ملین های اسمزی و محرک استفاده شود.
پارافین مایع دارویی خوراکی با نرم کردن مدفوع و پوشاندن روده با یک لایه روغنی به عنوان دارو عمل می کند. از این رو، درد ناشی از برخی شرایط مانند هموروئید را کاهش می دهد. این خواص استفاده از پارافین مایع خوراکی دارویی را برای درمان یبوست مزمن در دوران کودکی و سالمندی، به ویژه در مواردی که نیاز به دوزهای زیاد یا استفاده طولانی مدت است، ایده آل می کند.
در مورد ایمنی پارافین مایع خوراکی دارویی برای کودکان اتفاق نظر وجود ندارد. در حالی که پارافین مایع به طور گسترده ای به عنوان یک دارو برای مدیریت یبوست کودکان در آمریکای شمالی و استرالیا استفاده می شود، در بریتانیا بسیار کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از پارافین مایع به عنوان یک دارو توسط آکادمی اطفال و انجمن گوارش و تغذیه آمریکای شمالی تأیید شده است که اخیراً آن را به عنوان اولین انتخاب برای مدیریت یبوست کودکان توصیف کرده است. توصیه می شود در مواردی که بیمار از نظر عصبی آسیب دیده است یا دارای اختلالات احتمالی بلع و عوارض تنفسی احتمالی است، هرگز از این دارو استفاده نشود.
ذات الریه لیپوییدی ناشی از آسپیراسیون روغن معدنی که از عوارض جدی شناخته شده این دارو است، بر لزوم آگاهی بیشتر مراقبین از خطرات احتمالی استفاده نامناسب از روغن معدنی تاکید دارد. برخی پا را فراتر گذاشته و می گویند که این ماده هرگز نباید در کودکان استفاده شود
پارافین مایع نیز در ترکیب با منیزیم به عنوان یک ملین اسمزی ضد یبوست استفاده می شود که با نام تجاری Mil-Par به فروش می رسد. از پارافین مایع خوراکی نیز در صنایع غذایی در مصارف مختلف از جمله ضد کف و براق کردن استفاده می شود. همچنین برای صیقل دادن میوه ها و تخم مرغ استفاده می شود.
پارافین مایع صنعتی را می توان به عنوان عامل آزاد کننده، چسب یا روان کننده روی کپسول ها و قرص ها استفاده کرد. همچنین از پارافین مایع گرید صنعتی برای اپیلاسیون و صیقل دادن سطوح، چوب، چرم و کفش استفاده می شود و این محصول به عنوان سوخت چراغ های تزیینی لوکس کافه ها و منازل مورد استفاده قرار می گیرد.
اگر قصد خرید پارافین در تهران با کیفیت و خالص را دارید قیمت پلاس شما را راهنمایی می کند تا بهترین پارافین موجود را بدونه واسطه از کارخانه تهیه کنید
خرید پارافین در تهران